Sommetider er det eneste der adskiller en god hårdag fra en fantastisk hårdag, den rigtige teknik. Velkommen til hårstyling 101 - hvor du vil kunne finde vigtige tips til at finjustere din rutine.

TIPS

01
Hvis du ønsker at genskabe det perfekte føntørrede salon-hår, men ikke har tiden, kan du snyde med velcro-curlere. Vikl det tørre hår på store velcro-curlere og spray med TRESemmé Salon Finish Freeze Hold Hårspray. Lad dem sidde i håret i 20 minutter, før du tager dem ud. Du får den perfekte volumen ved rødderne og buk i spidserne.
02
Hiv ikke i sammenfiltret hår med en børste. Brug en bredtandet kam til at udfiltre håret, når det er vådt og en tunnelformet børste til at fjerne eventuelle sammenfiltringer i tørt hår.
03
Træk dit hår tilbage i en lavtsiddende hestehale og bind det med et elastikbånd. Pift det op ved at vikle en tot på cirka 2-3 cm rundt om elastikken og fæstne det med hårspænder inde under hestehalen. Spray håret med TRESemmé Salon Finish Extra Hold Hårspray for at fiksere det.
04
Sørg for at bruge det rigtige stylingprodukt til din nye frisure. Spørg din frisør eller stylist hvilken type stylingprodukt, han eller hun vil anbefale til netop dit hår og frisure. For volumen, har du sandsynligvis brug for en let mousse, som f.eks. TRESemmé Salon Finish Volume & Lift Mousse, og for et velplejet, glat og silkeblødt look en stylingcreme, som TRESemmé Crème
05
For en frisure der holder rigtig længe, kan du bygge dit opsatte hår op over en hestehale. En hestehale er en stærk base for enhver opsat frisure, fordi elastikker altid holder bedre end hårspænder og -nåle.
06
Hvis du laver en snoning, skal du bruge ekstra lange hårspænder, til at fæstne frisuren fra begyndelsen, og mindre spænder til at fastholde de mindre totter. De lange hårspænder sørger for, at større hårtotter ikke falder nogen steder.
07
Afslut den opsatte frisure med et let spray af TRESemmé Salon Finish Extra Hold Hårspray for at sikre, at der er styr på eventuelle flyvske hår. Påfør hårspray lagvist for at skabe ekstra hold.
08
Tør altid dit hår med et håndklæde for at komme af med overskydende vand og reducere den tid, du skal bruge på at style håret.
09
Brug en tunnelbørste til at fordele produktet i det fugtige hår. Sørg for at få den mest ensartede påførsel - stylingprodukter er kun effektive, der hvor de bruges!
10
Brug ikke det samme håndklæde til at tørre dit hår, som du bruger til kroppen. Begynd med et rent og tørt håndklæde, eller invester i et super-absorberende håndklæde for hurtigere tørring.
11
Tør håret 90 % under føntørringen og brug en tunnelbørste eller pladebørste, da det så går lidt hurtigere, og afslut med at udglatte de enkelte hårstrå ved hjælp af en rundbørste.
12
Hvis du har til hensigt at føntørre dit hår, bør du ikke vente mere end 20 minutter, efter du er trådt ud af bruseren. Begynd føntørringen før dit hår er mere end 30 % tørt, for at få maksimal volumen og få styr på stædige hvirvler.
13
Brug altid TRESemmé Heat Defence Styling Spray når du bruger varmestyling — du kan endda spraye det på rødderne, hvis du vil beskytte din hovedbund mod varme og udtørring.
14
Hvis din hovedbund er tør og følsom, bør du indstille din føntørrer til medium varme, når du tørrer hårrødderne.
15
Vær ikke nervøs for at prøve alle de frisurer du drømmer om, med de rette værktøjer og produkter til at beskytte dig mod skader!
16
Giv dit hår en pause fra varmestyling mindst én gang om ugen — føntørring hver dag kan tømme dit hår fra dets naturlige fugt.
17
Over-tør ikke håret - de sidste par minutters føntørring er der, hvor dit er hår er mest sårbart over for skader. Når dit hår er næsten tørt, bør du slå føntørreren over på en indstilling, hvor den blæser kølig luft. Dette vil afsløre eventuelle fugtige områder og afslutte arbejdet uden at beskadige dit hår.
18
Ødelæg ikke perfekte bløde lokker med en halvfærdig frisure. For at skabe et sofistikeret halv-opsat look, er tricket at trække hår fra siderne ind i en lille hestehale nederst på hovedets krone. Fæstn tilfældige totter fra kronen til hestehalens rod for en naturlig halv-opsat frisure. Afslut med TRESemmé Salon Finish Extra Hold Hårspray for et blødt hold.