Erstat krus med hårstrå bløde som silke. Disse tips fortæller dig, hvordan du får glat og silkeblødt hår og strømliner din stil på en smuk måde.

TIPS

01
I stedet for at bruge en rundbørste til at afslutte frisuren, kan du sætte velcro-curlere i håret lige efter føntørringen. Lad håret køle af med curlerne siddende, hvilket giver et lettere look, uden ryk fra børsten.
02
Styr flyvsk hår med TRESemmé Salon Finish Extra Hold Hårspray ved at spraye de berørte områder og straks derefter børste dem ned.
03
Glem ikke at beskytte dit hår, hver gang du anvender varme-styling. Påfør TRESemmé Heat Defence Styling Spray over hele håret for at undgå skader, mens du styler.
04
Forbered dit hår ved at påføre TRESemmé Heat Defence Styling Spray over hele håret før du føntørrer. Føntør så håret 80 % tørt og brug fingrene til style. Afslut tørringen med en rundbørste, der giver det et blødere look.
05
Føntør dit hår ved at vende føntørrerens mundstykke mod spidserne af håret. Det udglatter de yderste skællag i håret og forhindrer sammenfiltring.
06
Efter føntørringen, blæs det igennem med kold luft i et minut for at fiksere det og give det glans.
07
Brug et keramisk glattejern eller krøllejern af god kvalitet. Keramiske redskaber er mere skånsomme mod håret end metal og giver dig en blødere finish.
08
Husk spidserne, når du påfører varmebeskyttende produkter. Hårspidserne er mest modtagelige for skade og udtørring, så vær særlig opmærksom på dem.
09
Brug ikke glattejern eller krøllejern i vådt hår. Føntør eller lufttør altid dit hår fuldstændigt, før du bruger et jern. Vådt hår er særligt skrøbeligt, og direkte varme kan forårsage brud.
10
Hold ikke føntørrerens mundstykke det samme sted længere end fem sekunder —flyt det hele tiden for at undgå at håret får for meget varme på ét sted.
11
Der er én regel, når du udsætter dit hår for varme - håret skal beskyttes.
12
Denne balsamspray beskytter dit hår mod udtørring, hver gang du planlægger at udsætte det for varme fra føntørrer eller krølle- eller glattejern.
13
Få en smuk og glat chignon-knold i nakken - sæt håret i en lav hestehale og bind det med et elastikbånd. Sno hele hestehalen omkring elastikken så det danner en knold, fastgør med hårspænder og påfør TRESemmé Salon Finish Extra Hold Hårspray for at få et poleret look.
14
Påfør TRESemmé Split End Repair Sealing Serum til fugtigt hår og føntør for at få et glat og velplejet look. Del håret til den ene side, stryg pandehår eller lange længder hen over panden og bag ved ørerne (hvis de er lange nok). Placer et bredt pandebånd cirka 2-3 cm tilbage fra panden.
15
Salon-stylet hår ser altid super skinnende og sundt ud. Giv håret glans med en silikonebaseret spray, som f.eks. TRESemmé Keratin Smooth Beautifying Oil, som sprayes på håret fra cirka midt på hårstrået til spidsen. Spray det på fugtigt hår, inden du styler det med varme, for at udglatte håret og indkapsle glansen. Påfør en lille smule til spidserne i den færdige frisure.
16
Irriterende statisk elektricitet og flyvsk hår er aldrig godt for frisuren. Hold dit hår velplejet og blødt hele vinteren med disse enkle trin. Anvend TRESemmé Keratin Smooth Beautifying Oil dagligt i fugtigt hår til at holde på fugt og modvirke at håret kruser eller bliver flyvsk.
17
Dette vil give dig øjeblikkelig glans og lægge en dæmper på flyvsk hår.
18
Brug produktet når håret er fugtigt og føntør hurtigst muligt for at få det blødeste resultat.
19
Brug en føntørrer med et mundstykke der kun blæser på en mindre del af håret.
20
Brug en rundbørste i medium størrelse, hvis du har mellemlangt til langt hår, og en lille rundbørste, hvis du har kortere hår. Vend og drej forsigtigt børsten i håret under tørringen for at hjælpe udglatning.
21
Brug ikke meget store børster — de er for svære at håndtere. En mellemstor eller lille børste giver optimal udglatning og gør det muligt at give hårspidserne en fin krølle.
22
Når du bruger glattejern i håret, bør hårtotterne ikke være større end selve jernet. Hvis du bruger et fladjern, der måler 2,5 cm, deles håret ind i totter, der ligeledes måler 2,5 cm i bredden, for at få det bedste resultat.
23
Bevæg ikke glattejernet for hurtigt hen over håret, og hold det heller ikke for længe. Bevæg jernet i et langsomt men støt tempo fra rod til spids for at få silkeglat tekstur.