Naturlige krøller, fra slangekrøller til store bløde krøller, kan være genstand for misundelse. Så lær hvordan du kan lave krøller - og bevare dem perfekte.

TIPS

01
Påfør TRESemmé Salon Finish Extra Control Mousse til en børste og børst produktet igennem håret for at få en jævn fordeling.
02
Lad dit hår lufttørre, det giver det blødeste look.
03
Pres forsigtigt overskydende produkt ud af håret med et håndklæde for at undgå tyngde i krøllerne.
04
Hvis du ønsker at føntørre krøllerne, skal du for at undgå krus, bruge diffuser-hætten. Hold hovedet nedad og placér krøllerne en efter en i diffuser-koppen. Lad dit hår tørre, mens du forsigtigt kører diffuseren frem og tilbage mod dit hoved.
05
Undgå at børste dine krøller. Brug en kam til at påføre balsam, når du står under bruseren, dup håret tørt med et håndklæde og brug dine fingre til sætte det for at forhindre krus.
06
Lad være med at forsøge at glatte dine krøller ud hver dag — hold af dem! Hvis du tit glatter dine krøller vil det over tid beskadige håret, og du risikerer, at det kommer til at se kedeligt og tørt ud.
07
TRESemmé Keratin Smooth Beautifying Oil er fantastisk til krøllet hår, eftersom den silikonebaserede formel forhindrer at krøllerne kruser.