Se hvordan du tilføjer fylde til dit hår. Disse (i bogstavelig forstand) opløftende tips gør det nemt at tilføje spændstighed og kraft til dit hår. 

TIPS

01
Smuk og fyldigt hår i timevis. Disse trin vil hjælpe dig med at opnå langvarig, sexet volumen. For at skabe langvarig volumen, skal dit fokus, når du påfører produktet til fugtigt hår, være på rødderne, hvorved du opbygger et solidt fundament for dit look. Påfør TRESemmé Salon Finish Volume & Lift Mousse direkte til tunnelbørsten og fordel det så jævnt igennem håret. Gentag om nødvendigt.
02
For at få ekstra volumen, brug velcro-curlere. Når håret er 100 % tørt, rulles håret, i totter af cirka 5 cm i tykkelse, rundt om store velcro-curlere og blæs dernæst hver tot med en varm føntørrer i cirka 3 sekunder. Tilføj et let pust af Salon Finish Extra Hold Hårspray for ekstra støtte. Lad rullerne køle af (5 til 20 minutter) inden de tages ud.
03
Når du føntørrer, tør det 80 %, hold hovedet nedad og brug dine fingre til at skabe volumen med varme. Afslut med en rundbørste for at fastholde volumen. Løft dit hår i totter ved rødderne, sno det om en rundbørste og rul børsten hele vejen op til din hovedbund. Hold det der i fem sekunder, mens du blæser med en hårtørrer.
04
Påfør TRESemmé Salon Finish Volume & Lift Mousse til fugtigt hår for at få volumen ved rødderne og føntør. Inddel den øverste halvdel af dit hår (over ørerne, og hele vejen rundt til bagsiden af hovedet) i en stor hårtot. Træk den forreste del af håret tilbage til midten af bagsiden af hovedet og fastgør det med to hårspænder placeret som et 'X'.
05
Før du begynder at style dit hår, påfør TRESemmé Salon Finish Volume & Lift Mousse. Påfør direkte på din tunnelbørste og børst produktet gennem dit hår for at få den mest jævne fordeling. Føntør så håret med hovedet nedad for at fastholde volumen.
06
Lige før du skal ud af døren, kast håret forover og spray rødderne med Salon Finish Extra Hold Hårspray. Dette vil give ekstra hold til hårrødderne, så fyldigheden kan vare hele aftenen.
07
Når som helst du har brug for at opfriske frisuren, skal du blot kaste håret forover og forsigtigt toupere hårrødderne med dine fingre. Voila! Øjeblikkelig volumen.
08
Hemmeligheden bag virkelig fyldigt hår er letvægts produkter, der ikke tynger. Mousse er enhver stylists hemmelige våben - når man skal skabe fylde, kan man aldrig komme til at bruge for meget.
09
Fokusér på hårrødderne, når du påfører volumengivende produkter, for at få et løft der ser naturligt ud, og fordel det så over hele håret, hvis du ønsker at skabe sexet fyldighed over det hele.
10
Brug en stor rundbørste, når du føntørrer dit hår, til at glatte og løfte på samme tid. Placer børsten ved hårrødderne og sno så meget hår, så det fylder bredden af børsten, omkring børsten og kør derefter forsigtigt børsten ned ad hårstråene, mens du tørrer.
11
Varme-curlere, velcro-curlere, og skum-curlere er alle rigtig gode til at skabe volumen. Løft håret op og rul håret om curlen ned mod toppen af hovedet for at få flot og sexet volumen på toppen.