Lad vores stylister vise dig deres hemmeligheder til at opnå smuk fylde der holder, for hår der ser tykkere ud med fuld skrue på volumen.

TIPS

01
Hemmeligheden bag hår der sidder super, er et super fundament. Forbered håret med en volumengivende shampoo og balsam til ekstra fylde, f.eks. TRESemmé Healthy Volume Shampoo og Healthy Volume Balsam. Uden et godt fundament, vil håret falde sammen.
02
For at få en perfekt pompadour, er det vigtigt at vide, hvordan man tilføjer volumen. For at give håret et ekstra løft, forbered håret med volumengivende shampoo og balsam, som f.eks. TRESemmé Healthy Volume Shampoo og Healthy Volume Balsam. Hold håret nedad under føntørringen og brug fingrene som børste til at skabe volumen og tekstur. Vær ikke bange for at toupere!
03
Undgå meget tunge balsammer og stylingprodukter, når du gerne vil have volumen. Lette, fyldeskabende produkter vil hjælpe dig med at få det løft, du er ude efter.
04
Lad ikke rester fra stylingprodukter tynge dit look. Vask håret med en volumengivende shampoo, før du styler dit hår og skaber fylde.
05
Husk at pleje dine spidser. Selv hvis du er ude efter stor fylde, skal du stadig pleje dine spidser for at undgå, at de spalter. Hvis du er bekymret for at en balsam vil tynge håret, skal du ikke anvende den til hårrødderne. Start i stedet for i midten af hårstrået og før det videre ned til spidserne.
06
At gå med hat behøver ikke at betyde, at man må gå rundt med fladt og livløst hår resten af dagen. Væk de livløse hårstrå og gå fra flad til fantastisk på få minutter. Undgå livløst hår ved at bruge TRESemmé 24 Hour Body Shampoo og 24 Hour Body Balsam, hver gang du vasker hår. Anvend kun balsam fra midten af hårstrået til spidsen for at få ekstra fylde ved hårrødderne.