Sundt hår er stærkt hår. Prøv disse enkle tips til holdbare lokker - så er de klar til alle de frisurer, du måtte ønske.

TIPS

01
Undgå at håret knækker, brug TRESemmé Anti-Breakage shampoo og Breakage Defence balsam i brusebadet og skyl. Undgå at bruge et håndklæde til at tørre det våde hår efter badet, da det vil beskadige håret. Dup i stedet håret for at fjerne fugten.
02
Husk altid at bruge balsam, hvis dit hår har tendens til at spalte. Balsam er det bedste du kan gøre for dit hår, når det drejer sig om at give det den næring, det har brug for for at forblive stærkt.
03
Brug en spray til at udfiltre håret og en bredtandet kam i fugtigt hår - vådt hår er mere skrøbeligt.
04
Hvis dit hår er særligt skrøbeligt, er det en god idé at sove på en pude med satinbetræk. Satin hager sig ikke fast i håret eller forårsager friktion som bomuld gør, som roder op i hårets skællag, især når det drejer sig om meget fint hår.
05
Undgå at bruge elastikker med metalhægter. Bind altid dit hår med bløde elastikbånd, der ikke hager sig fast i håret.
06
Undgå at sove med håret bundet i nakken. Lad dit hår hænge løst om natten, så ofte som muligt, for at forhindre at det spalter.
07
For at undgå at dit hår kruser, vask med TRESemmé Keratin Smooth Shampoo og TRESemmé Keratin Smooth Balsam der giver en blød og glat tekstur. Den rigtige hårbørste er alfa og omega, hvis du vil undgå at dit hår kruser. Invester i en svinehårs-børste med gummibelægning, der vil gøre dit hår blødt og glat.
08
For at forhindre at håret spalter, vask og plej håret med Anti-Breakage Shampoo og Anti-Breakage balsam, som indeholder proteiner, der gør håret 80 % stærkere.* Hår er mest skrøbeligt, når det er vådt, så tør håret forsigtigt i et håndklæde efter vask for at absorbere overskydende vand. Undgå at børste håret indtil det meste af fugten er fordampet.
*system vs. shampoo uden balsam
09
Hvis du har virkelig fint hår og er nervøs for at bruge balsam, er det en god idé at bruge balsam først og derefter shampoo. På den måde får dit hår den fugt det har brug for, og du får den rene, fyldige følelse af shampoo.
10
Én vej til sundt hår? Skyl, Skyl, Skyl! Hvis der sidder balsam tilbage i håret efter vask, vil det veje det ned og du vil ikke kunne få det bedste ud af dit hår.
11
Brug aldrig en hårbørste med metal- eller stive børster til vådt hår. Brug en bredtandet kam eller en tunnelbørste (med bløde pigge) til fugtigt hår for at undgå brud.
12
Når du tilfører balsam til dit hår, bør dit fokus være fra midten af hårstrået til spidsen, hvor håret oftest er beskadiget; du behøver ikke at fugte rødderne.
13
Tørt og skrøbeligt hår ser også fladt ud og mangler glans. Tilfør en fugtgivende balsam, som f.eks. TRESemmé Luxurious Moisture Balsam efter vask med shampoo, og sørg for at skylle den godt ud.
14
Hvis dit hår er skrøbeligt, skal du ikke være nervøs, hvis du skyller håret mindre grundigt - spidserne kan have godt af at der sidder en smule balsam i håret efterfølgende.
15
Hvis dit hår er fint, må du ikke bruge for meget balsam - det vil gøre håret tungt. Vælg den rigtige balsam til fint hår for at tilføje fugt.
16
For at få et naturligt stærkt og sundt hår, er det vigtigt, at du spiser sundt. Dit hår afspejler dit helbred, så sørg for at give dig selv sunde spisevaner.
17
En gang om ugen, bør du pleje dit hår i dybden så det bliver ultra blødt og super stærkt. Brug din sædvanlige balsam over det hele i det fugtige hår og pak efterfølgende håret ind i en badehætte eller et håndklæde. Lad det sidde i dit hår i ti minutter og skyl derefter grundigt.
18
Efter vask med shampoo og balsam, skyl en sidste gang i køligt vand for at forsegle hårenes skællag og gøre dit hår ekstra glansfuldt.
19
Undgå at bruge en børste til at udfiltre dit hår når det er vådt eller fugtigt - brug i stedet en bredtandet kam. Hår er mere skrøbeligt, når det er vådt, og en kam er mere skånsom ved fugtigt hår end en børste.