Lær hvordan du rengør håret uden vand - så du kan holde dine lokker friske og glamourøse på de dage, hvor du har brug for en hurtig opfriskning.

TIPS

01
Brug TRESemmé Instant Refresh tørshampoo til at beskytte dit farvede hår ved at du vasker det mindre, da varmt vand åbner hårets skællag og kan føre til at farven falmer.
02
TRESemmé Instant Refresh tørshampoo skal kun bruges omkring hårrødderne, eftersom olie, der gør håret fedtet, produceres fra hovedbunden. Du behøver ikke bruge produktet på hårstråene.
03
TRESemmé Instant Refresh tørshampoo er velegnet til alle typer af hår, især når der ikke er brug for nyvasket hår. Produktet frisker håret op ved at fjerne overskydende olie, og give fylde til håret.
04
TRESemmé Instant Refresh tørshampoo er god til hårextensions, da det her ikke er godt at skrubbe hovedbunden, når der vaskes, da det kan føre til, at påsætningerne løfter sig og skrælles af. Desuden fører vaskemidlerne i vandbaserede shampooer på sigt til at bindingerne nedbrydes.
05
Opsatte frisurer ser normalt bedre ud, hvis håret ikke er nyvasket med vand. Hvis dit hår blev vasket dagen forinden, er TRESemmé Instant Refresh tørshampoo den perfekte løsning. Et hurtigt pust til hårrødderne genopliver og genopfrisker håret og får det til at se yngre ud.
06
Hvis du vil tilføje tekstur og skjule fedt, når du springer en hårvask over, kan du toupere dit hår med en pladebørste. Tag fat i en tot af håret nede fra hovedbunden, hold den lige op i luften og børst så forsigtigt ned mod hovedbunden. Børst den forreste del af håret ned over toppen af hovedet og slut af med hårspray.
07
Hårspænder er din bedste ven på dage, hvor du springer hårvasken over. Stryg håret væk fra dit ansigt og brug spænder til at fæstne det enten i midten eller til den ene side for en nem og enkel stil.
08
Vær ikke nervøs for at sætte dit hår på en ny måde, når du springer hårvasken over. De naturlige olier i dit hår vil hjælpe frisuren med at sidde, så prøv en sjov ny opsætning!
09
Lad ikke hvirvler og morgenhår stå i vejen for smukt hår. Brug en skum-shampoo og sæt så håret ved hjælp af en føntørrer eller et jern.
10
Hvis du gerne vil bibeholde gårsdagens frisure, skal du ikke sove med et pudebetræk i jerseystof eller grov bomuld, da det vil rode op i hårets skællag og gøre det elektrisk. Sov med et pudebetræk i satin eller glat bomuldsblanding for at holde frisuren intakt.