Lyse striber og farver kan skade dit hår. Tjek vores stylisters hårfarveideer og tips til at holde dit hår sundt og stærkt.

TIPS

01
Brug altid produkter, der er specielt udviklet til farvebehandlet hår. Kun farvesikre produkter har den rette teknologi til at hjælpe dig med at beskytte din farve og holde den livlig og frisk.
02
Efter du har farvet dit hår, bør du vente to til tre dage (hvis du kan klare det) før du vasker det, for derved at give farven mulighed for at trænge ordentligt ind. Hvis du ikke kan lade være med at gå under bruseren, kan du bruge balsam i stedet for shampoo, der giver ekstra fugt uden at fjerne farve.
03
Vær særlig forsigtig med farvebehandlet hår - farvning svækker håret og gør det mere tilbøjeligt til at knække. Brug kun elastikbånd frem for elastikker til at binde håret tilbage og børst det med en børste med naturlige børstehår, når det er tørt.
04
Gå aldrig ud at svømme uden at beskytte din hårfarve. Inden du går i poolen eller havet, kan du i det fugtige hår anvende en leave-in balsam, for at forhindre kemikalier og salt i at fjerne farve.
05
Gå ikke i solarie eller sid i solen uden at dække dit hår. UV-stråler vil indvirke på din farve og kan ændre den eller få den til at falme, så dæk dit hår med et tørklæde eller en hat.
06
Glem ikke at tilføre balsam til dit hår hver dag! Farvet hår har brug for ekstra fugt for at holde det blødt og lækkert.